Crin Antonescu, preşedintele PNL

"Din punct de vedere personal, mă alătur demersului iniţiat de preşedintele Clubului Dunărea Calafat cu privire la strângerea de semnături pentru graţierea marelui nostru fotbalist şi căpitan al Generaţiei de Aur, Gică Popescu".

Adăugat: 6 Martie 2014
Ultima actualizare:6 Martie 2014

Politica Romaneasca
Foto: Crin Antonescu, preşedintele PNL
trimite pe mail

Într-un comunicat remis presei, preşedintele PNL, Crin Antonescu, anunţă, joi, că se alătură demersului de a strange semnături pentru graţieirea fotbalistului Gică Popescu.

"Consider că sunt momente în care trebuie să învăţăm să ne preţuim simbolurile naţionale şi să luăm atitudine atunci când acestea traversează clipe dificile ale vieţii lor. Din punct de vedere personal, mă alătur demersului iniţiat de preşedintele Clubului Dunărea Calafat cu privire la strângerea de semnături pentru graţierea marelui nostru fotbalist şi căpitan al Generaţiei de Aur, Gică Popescu", se arată în comunicat.

"În acelaşi timp, prin calitatea pe care am avut-o ca ministru al Tineretului şi Sporturilor, sunt de părere că simbolurile sportului românesc trebuie susţinute şi apreciate şi după încheierea activităţii sportive. Am fost şi sunt un promotor al sportului în România, iar valori precum Gică Popescu sunt văzute ca modele pentru tineri" mai scrie Antonescu în document.

Crin Antonescu lansează un apel la susţinerea demersului de strângere de semnături pentru graţierea lui Gică Popescu, subliniind că "în asemenea momente ar trebui să fim solidari".

"Astfel, fac un apel la toţi cei care s-au bucurat şi s-au simţit mândri că sunt români atunci când Gică Popescu juca sub culorile echipei naţionale, să se alăture acestui demers de strângere de semnături pentru graţiere", se mai arată în comunicatul de presă.
 Autor:
Simona Mihăescu
Editor:
Simona Mihaescu
Adăugat:
6 Martie 2014


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza