Crin Antonescu exclude revenirea în viaţa politică

Senatorul liberal, Crin Antonescu, a declarat că este exclusă revenirea sa în viaţa politică şi a adăugat că nu va candida la nicio funcţie în cadrul viitorului congresul al partidului.

Adăugat: 19 Aprilie 2016
Ultima actualizare:19 Aprilie 2016

Politica Romaneasca
Foto: Crin Antonescu, senator PNL
trimite pe mail

Fostul preşedinte al liberalilor a spus că a luat acestă decizie în urma  eşecului proiectului USL şi din cauza faptului că nu a reuşit să facă din PNL cel mai mare partid de dreapta din România.

Nu există nimic în politică care să mă reţină pe viaţă, am făcut-o cu pasiune, dar e destul a mai declarat Crin Antonescu.

În legătură cu o posibilă candidatură a lui Călin Popescu-Tăriceanu la alegerile locale Crin Antonescu a spus că acesta va candida dacă îl va susţine cineva mai mare.

Întrebat cum vede o înscriere în PNL a premierului Dacian Cioloş, Crin Antonescu a afirmat că acesta ar fi un candidat semnificativ, adăugând că o astfel de posibilitate este departe.

În cazul candidaturii lui Marian Munteanu la Primăria Generală a Capitalei, fostul lider al PNL a afirmat că o funcţie de primar general al Capitalei îi conferă lui Munteanu dreptul de a candida la şefia PNL, nu şi preşedinţia de drept a partidului.
 Autor:
Nucu Jalea
Editor:
Simona Mihăescu
Adăugat:
19 Aprilie 2016


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza