Crin Antonescu, audiat la DNA Ploieşti

Crin Antonescu este cercetat într-un dosar privind achiziţionarea unui apartament la un preţ subevaluat.

Adăugat: 13 Mai 2016
Ultima actualizare:13 Mai 2016

Politica Romaneasca
Foto: Crin Antonescu, senator PNL
trimite pe mail

Senatorul PNL Crin Antonescu a fost audiat, astăzi, la DNA Ploieşti în calitate de martor în dosarul în care se fac cercetări legate de achiziţionarea unui apartament la un preţ subevaluat.

La ieşirea de la DNA, unde a venit împreună cu soţia sa, europarlamentarul Adina Vălean, senatorul Crin Antonescu a spus că a dat declaraţii în acest dosar şi că nici el şi nici soţia lui nu au făcut vreo ilegalitate

Cercetarea se face în baza unui denunţ depus de fosta noră a lui Virgil Măgureanu, Alina Petre, care ar fi declarat în faţa procurorilor DNA că Antonescu şi soţia sa ar fi cumpărat un apartament în Bucureşti la jumătate din preţul de piaţă.

Diferenţa ar fi fost achitată de compania Romprest, prin achiziţionarea, în acelaşi imobil, a unui apartament la un preţ supraevaluat.

Alina Petre a susţinut că în schimbul preţului scăzut plătit pentru apartamentul de lux, Crin Antonescu trebuia să asigure prelungirea contractelor pe care compania Romprest le avea cu Primăria Sectorului 1, condusă de liberalul Andrei Chiliman.
 Autor:
Simona Uţă
Editor:
Luminiţa Voinea
Adăugat:
13 Mai 2016


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza