Crin Antonescu: Agricultura are nevoie de subvenţii europene

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a vorbit, duminică, la un miting organizat în Suceava despre ideile liberale cuprinse în programul formaţiunii pentru 25 mai.

Adăugat: 5 Mai 2014
Ultima actualizare:5 Mai 2014

Politica Romaneasca
Foto: Crin Antonescu, preşedintele PNL
trimite pe mail

Agricultura este una dintre temele abordate de candidaţii PNL, domeniu ce are nevoie în continuare de subvenţii europene, după cum arăta Crin Antonescu.  

"Noi avem un program concret şi unde sunt, punct cu punct, expuse poziţiile şi răspunsurile pe care candidaţii PNL le vor da marilor întrebări ale Europei. Pentru România, avem nevoie în continuare de susţinere masivă, cu fonduri de coeziune, cu fonduri care să meargă, direct sau indirect, la ridicarea satului românesc", a spus Antonescu.    

Victor Negrescu, candidatul Alianţei electorale PSD - UNPR - PC

Vicepreşedintele organizaţiei PSD Alba, Victor Negrescu, este candidat pentru un mandat de europarlamentar pe lista alianţei electorale PSD - UNPR - PC.

El le-a vorbit locuitorilor din Cugir despre priorităţile sale dacă va obţine un mandat la Bruxelles.  

Victor Negrescu: Candidez pentru a reprezenta Ardealul în Parlamentul European. De aceea mi-am propus ca o,dată ce voi ajunge în Parlamentul European, şi cred că am toate şansele, datorită alianţei PSD - UNOR - PC, să fiu primul care va deschide o reprezentanţă a regiunii centru la Bruxelles pentru a promova interesele turistice, economice şi, de ce nu, chiar sociale ale oamenilor din Ardeal.

Stolojan critică măsurile economice ale Guvernului Ponta

Candidatul PDL Theodor Stolojan critică măsurile economice luate de guvernul Ponta în ultima perioadă. La o adunare electorală desfăşurată la Teatrul Alexandru Davila din Piteşti, el a vorbit şi despre taxa pe construcţii speciale, pe care o vor plăti inclusiv fermierii.  

"Pe 25 mai, oamenii, fermierii, dar şi industriile noastre trebuie să plătească prima tranşă la acest nenorocit de impozit pe clădiri, pe construcţii speciale - impozitul pe stâlp, cum îi spune populaţia -, un impozit de fapt pe investiţiile în infrastructură", a afirmat europarlamentarul PDL, citat de corespondentul RRA, Constantin Paşol.

Diana Pavelescu, candidează sub sigla Partidului Forţa Civică

Şi Partidul Forţa Civică are candidaţi înscrişi în alegerile europarlamentare ce vor avea loc pe 25 mai.

Diana Pavelescu, locul 5 pe lista formaţiunii pentru Bruxelles, a prezentat bihorenilor câteva puncte din programul său politic.  

Diana Pavelescu: Este pentru mine o provocare şi o mare responsabilitate de care aş dori să mă achit cât se poate de bine. Pe agricultură, aş dori să se dezvolte agroturismul. Am văzut la Vadu Crişului că s-au făcut hoteluri. Este un punct turistic important, este o peşteră. Se poate crea o infrastructură, se pot crea locuri de muncă. Avem un potenţial peste tot în ţară pentru a dezvolta acest sector.

A consemnat corespondentul RRA, Stelian Radu Cacuci

Antal Lorant candidatul UDMR se bazează pe tineri

Antal Lorant este candidat al UDMR din partea organizaţiei de tineret a formaţiunii. El vorbeşte despre importanţa zilei de 25 mai şi schiţează portretul tânărului de succes.  

"Nu credem că succesul se defineşte numai prin rezultate financiare. Sunt oameni de succes acei oameni care fac ceea ce le place. Sunt tineri care au învăţat în străinătate, dar s-au întors, sunt tineri care au muncit în străinătate, dar s-au întors. Noi credem că a gândi pozitiv este primul pas în ceea ce priveşte dezvoltarea regiunilor sau dezvoltarea comunităţilor sau societăţii noastre" a apreciat el.

Declaraţia a fost consemnată de corespondentul RRA, Stelian Radu Cacuci.  

Mişcarea Populară este unul din partidele care luni, 5 mai, îşi înscrie candidaţii pentru colegiile din sectorul 4: Ruxandra Dragomir şi Cristian Ilie.     

Din partea Alianţei electorale PSD-UNPR-PC, în Colegiul 4 Ilfov, Gabriela Szabo, ministrul tineretului, îşi depune candidatura la Biroul Electoral Judeţean, eveniment la care participă şi premierul Victor Ponta, lider al PSD.Autor:
Petruţa Smântână
Editor:
Simona Mihăescu
Adăugat:
5 Mai 2014


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza