Creșteri semnificative de plăți prin "ghiseul.ro"

Prin "ghiseul.ro" se achită deopotrivă taxele, impozitele, amenzile auto şi domeniile de internet.ro.

Adăugat: 6 Aprilie 2017
Ultima actualizare:6 Aprilie 2017

Politica Romaneasca
trimite pe mail

Plăţile făcute prin platforma "ghiseul.ro" au înregistrat în primul trimestru al anului creşteri semnificative, faţă de 2016, anunţă directorul executiv al Asociaţiei de Plăţi Electronice din Romania, George Anghel.

Concret, numărul tranzacţiilor astfel realizate este mai mare cu 220%, iar valoarea lor totală depăşeşte 47 milioane lei.

"Este practic cea mai bună evoluţie pe care ghiseul.ro a avut-o încă de la înfiinţare, în număr de conturi noi emise în perioada ianuarie-februarie-martie 2017, putem vorbi de un salt de 260%; în termen de tranzacţii, de număr de plăţi realizate prin platfomă, avem o creştere de 220%, unii au din ce în ce mai multă încredere să plătească, plăţile sunt acolo, dovezile de plată sunt salavate în platformă, practic scăpăm de acea grijă unde e chitanţa, ce s-a întâmplat cu ea, am pierdut-o, n-am pierdut-o, n-am dus-o la instituţia care la trebuia, toate lucrurile acestea se rezolvă de la sine", a spus George Anghel.

Prin "ghiseul.ro" se achită deopotrivă taxele, impozitele, amenzile auto şi domeniile de internet.ro.

Datele prezentate astăzi de Asociaţia de Plăţi Electronice din Romania arată că 57% din totalul plăţilor online le-au reprezentat impozite şi taxe locale.Autor:
Radiojurnal
Editor:
Luminița Voinea
Adăugat:
6 Aprilie 2017


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza