Corneliu Vadim Tudor: Sunt optimist cu privire la intrarea PRM în Parlamentul European

Preşedintele PRM, Corneliu Vadim Tudor, candidat pentru un nou mandat de europarlamentar, le-a spus simpatizanţilor săi de la Alba Iulia, că este un eurooptimist.

Adăugat: 16 Mai 2014
Ultima actualizare:16 Mai 2014

Politica Romaneasca
Foto: Corneliu Vadim Tudor, europarlamentar PRM
trimite pe mail

Corneliu Vadim Tudor crede că şi în viitorul Parlament European partidul său va avea reprezentanţi:

"Sunt optimist cu privire la intrarea PRM din nou în Parlamentul European, unde noi am reprezentat România cu cinste. Eu am publicat sub egida Parlamentului European nu mai puţin de nouă volume, începând cu "Europa creştină" şi continuând cu "Europa unită are nevoie de o mare reformă", am rostit 31 de discursuri, am semnat sute şi sute de declaraţii şi rezoluţii", a afirmat europarlamentarul PRM, citat de corespondentul RRA, Mihai Bantea.

Baconschi speră un scor de 10-12% pentru PMP

În cadrul întâlnirii cu alegătorii din municipiul Fălticeni, Teodor Baconschi, candidat la europarlamentare pe lista PMP, a spus că se aşteptă ca, şi în judeţul Suceava, partidul din care face parte să treacă de 10-12%.

El a arătat că, pentru stabilitate şi un viitor sigur, oamenii ar trebui să voteze cu PMP, acesta fiind primul examen al partidului pe care speră să îl treacă cu succes.

Teodor Baconschi: Sperăm ca şi în Suceava să trecem de 10%, poate chiar 12%. Avem aici un electorat harnic, de dreapta, care a înţeles că PMP este total asumat de preşedintele Traian Băsescu şi că membrii PMP continuă viziunea politică a preşedintelui Băsescu.

Declaraţia a fost consemnată de corespondentul RRA, Mihaela Buculei.

Norica Nicolai, nemulţumită de desfăşurarea campaniei electorale

Politicienii profită de nevoia de spectacol a românilor, a considerat europarlamentarul PNL, Norica Nicolai, candidat pentru un nou mandat.

Aceasta a declarat la Craiova că în campania electorală de până acum nu s-au discutat problemele reale ale societăţii româneşti:

"Nu avem niciun fel, absolut niciun fel de dezbatere în această campanie. Este o mare pierdere. În opinia mea, suntem în faţa confirmării unui deficit demografic cu care România se confruntă. Nu avem deci o dezbatere reală în legătură cu situaţia acestei ţări", a afirmat ea, citată de corespondentul Florin Firu.

Europarlamentarul PSD Ioan Mircea Paşcu îndeamnă românii la vot

Sper într-o bună mobilizare la votul din 25 mai, a spus, la Oradea, candidatul PSD, europarlamentarul Ioan Mircea Paşcu.

El a făcut o analiză a mandatului pe care l-a avut la Bruxelles şi şi-a exprimat speranţa că va primi din nou încrederea electoratului pentru un nou mandat:

Ioan Mircea Paşcu: Am căutat să îi reprezint cât mai bine la Bruxelles. Îi îndemn să vină la vot şi să aibă garanţia, certitudinea că voi face în continuare tot ce ţine de mine să îi reprezint în continuare cât pot mai bine. Eu sper ca mobilizarea să fie totuşi o mobilizare un pic mai mare decât a fost la celelalte alegeri europene.

Declaraţie consemnată de corespondentul RRA, Stelian Radu Cacuci.

Candidaţii PDL susţin că sunt pregătiţi de alegeri

Echipa de candidaţi ai PDL condusă de şeful de campanie al partidului, Gheorghe Flutur, s-a întâlnit în judeţul Neamţ cu alegătorii din Roman şi Piatra Neamţ, unde a prezentat temele majore pentru România: crearea de locuri de muncă, dezvoltarea sectorului privat şi înlăturarea corupţiei.

Gheorghe Flutur a subliniat calitatea celor propuşi de PDL să reprezinte România în forul legislativ european:

"PDL este extrem de pregătit şi de activitat la bază pentru alegerile din 25 mai. Theodor Stolojan, Monica Macovei, Traian Ungureanu, Marian Jean Marinescu sunt doar câteva nume şi sunt numele din capul listei, de profesionişti proeuropeni. Prin tot ce au făcut, prin declaraţii, prin acţiuni au fost şi sunt proeuropeni", a  declarat el, potrivit, corespondentului RRA, Ştefan Daraban.

Iuliu Winkler cheamă maghiarii să colaboreze în procesul electoral

Comunităţile maghiare din Banat, Maramureş şi sudul Transilvaniei trebuie să colaboreze şi să se sprijine reciproc pentru a-şi păstra tradiţiile, limba maternă şi cultura maghiară, a declarat europarlamentarul Iuliu Winkler, candidat UDMR pentru un nou mandat.

Prezent la Reşiţa, Iuliu Winkler a mai susţinut că fiecare vot contează, inclusiv cel pe care îl vor da membrii comunităţii maghiare din oraş, pentru ca întreaga minoritate maghiară din România să aibă o reprezentare puternică la Bruxelles.

 Autor:
Andrei Şerban
Editor:
Simona Mihaescu
Adăugat:
16 Mai 2014


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza