Corina Creţu, prezentă la deschiderea Podului Centenarului

Printre cele cinci obiective finanţate din fonduri europene, a căror valoare totală se ridică la 14 milioane de euro, astăzi a fost deschis Podul Centenarului, în prezenţa comisarului european, Corina Creţu.

Adăugat: 3 Decembrie 2018
Ultima actualizare:3 Decembrie 2018

Politica Romaneasca
Foto: Corina Creţu, comisar european
trimite pe mail

Comisarul european pentru politică regională, Corina Creţu, a avut astăzi întâlniri cu reprezentanţii autorităţilor locale şi judeţene din Oradea şi Bihor.

Corina Creţu a vizitat, apoi, zonele în care va fi pus în practică un proiect cu finanţare europeană pentru îmbunătăţirea infrastructurii de transport din Oradea.

Printre cele cinci obiective finanţate din fonduri europene, a căror valoare totală se ridică la 14 milioane de euro, astăzi a fost deschis Podul Centenarului, o investiţie de 2,3 milioane de euro, eveniment la care a participat şi comisarul Corina Creţu.

Corina Creţu: Acest pod este foarte necesar pentru decongestionarea traficului. Comisia Europeană a contribuit cu 2,6 milioane de euro, fonduri nerambursabile, gratuite, este una dintre cele mai mari investiţii şi mai importante investiţii pe perioada actuala de programare 2014-2020.Autor:
Radiojurnal
Editor:
Luminiţa Voinea
Adăugat:
3 Decembrie 2018


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza