Corina Crețu: Interesele cetăţenilor străini care lucrează în Marea Britanie trebuie protejate

Interesele cetăţenilor de alte naţionalități care trăiesc şi lucrează în Marea Britanie trebuie protejate, spune comisarul Corina Crețu.

Adăugat: 26 Iunie 2016
Ultima actualizare:26 Iunie 2016

Politica Romaneasca
Foto: Corina Crețu, comisar european
trimite pe mail

Comisarul european Corina Creţu consideră că pentru viitorul imediat este extrem de important ca interesele tuturor cetăţenilor de altă naţionalitate care trăiesc şi lucrează în Marea Britanie să fie protejate.

Într-o declaraţie de presă, comisarul Corina Creţu spune că rolul guvernelor naţionale va fi crucial, acestea urmând să negocieze soarta cetăţenilor lor, atât în discuţiile bilaterale cu Marea Britanie, cât şi în cadrul Consiliului European.

Corina Creţu spune că este nevoie, în aceste momente, de unitate şi solidaritate, ce-ar trebui să existe şi la nivel naţional, indiferent de culoarea politică a liderilor din statele membre.

Între timp, la Bucureşti, ministrul finanţelor, Anca Dragu, susţine că economia României poate să suporte efectele Brexit-ului, indiferent de perioada de timp care durează până la implementarea acestui referendum.

Ea a precizat, ieri, la TVR, că există atât rezerve valutare semnificative, cât şi rezerve de finanţare de patru luni.Autor:
Radiojurnal
Editor:
Luminița Voinea
Adăugat:
26 Iunie 2016


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza