Corin Romanescu (UNPR) vrea ca Sectorul 5 să ocupe primul loc în Bucureşti

Corin Romanescu, candidat din partea UNPR pentru Primăria Sectorului 5 a Bucureştiului, susţine că problemele celor din acest sector sunt legate de câinii vagabonzi şi reabilitarea termică a blocurilor.

Adăugat: 16 Mai 2012
Ultima actualizare:16 Mai 2012

Politica Romaneasca
trimite pe mail

Corin Romanescu a afirmat că ştie că Sectorul 5 are multe probleme, dar vrea să ducă acest sector pe locul 1 în ierarhia sectoarelor din Bucureşti.

"Ştiu că este un sector cu multe probleme, dar vreau să-i asigur că, începând din 10 iunie, voi fi primarul tuturor şi, împreună cu dânşii, voi duce Sectorul 5 pe primul loc în ierarhia sectoarelor din Bucureşti. Vreau să aibă răbdare cu mine, să-mi dea votul dânşilor, iar eu le voi da sectorul înapoi curat şi vor fi mândri că locuiesc în acest sector", a spus Corin Romanescu.

Cu o exprienţă de 15 ani în administraţia publică locală, Romanescu şi-a propus să se concentreze, după ce va deveni primar, pe cele mai "dureroase" probleme cu care se confruntă bucureştenii de aici, de la asfaltarea strazilor, canalizare, apa potabila, până la maidanezii de pe străzi şi lipsa spaţiilor verzi.

Romanescu a intrat în competiţie cu actualul primar al Primăriei sectorului 5, Marian Vanghelie, susţinut de USL, cu fostul prefect al Capitalei, Mihai Atănăsoaie, din partea PDL şi cu actorul Mugur Mihăescu, candidat independent.


 Autor:
Andrei Şerban
Editor:
Alina Dobrinescu
Reporter:
Cătălin Purcaru
Adăugat:
16 Mai 2012


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza