Copreşedinţii PNL, preocupaţi de finalizarea fuziunii PNL-PDL la nivel naţional

Copreşedintii PNL, Alina Gorghiu şi Vasile Blaga, au declarat în această seară, la Zalău, că cel mai important pas pentru perioada imediat următoare este desemnarea candidaţilor pentru alegerile locale de anul viitor.

Adăugat: 2 Aprilie 2015
Ultima actualizare:2 Aprilie 2015

Politica Romaneasca
Foto: Copreşedinţii PNL, Alina Ghorghiu şi Vasile Blaga
trimite pe mail

Alina Gorghiu a precizat că viitorii candidaţi ai PNL la alegerile locale trebuie să fie persoane nepătate, care sa nu fi fost acuzate de nimic, persoane cu o ţinută morală impecabilă.

La rândul său, Vasile Blaga a spus că procesul de fuziune dintre PNL şi PDL se incheie în tot mai multe judeţe, Sălajul fiind pe lista judeţelor unde procesul a fost deja incheiat.

Blaga a amintit că dacă în urmă cu un an se vorbea de fărâmiţarea dreptei şi de o "franjurare" a PDL, prin apariţia PMP, şi prin formarea PLR, subliniind că în acest moment noul PNL este principala forţă politică din România.

"Am luat deciziile corecte la momentul potrivit, decizii corecte care n-au fost luate la colţul mesei, ci prin analize foarte serioase, trecând peste foarte multe orgolii, peste foarte multe lucruri care ne-au ţinut separaţi unii de alţii. Dar nu poţi să construieşti decât dacă priveşti în viitor. (...) Dar ce este cel mai important lucru: astăzi PNL este principala forţă politică a ţării, cu aproape 50% în toate analizele", a spus Vasile Blaga.

Copreşedintele PNL, Vasile Blaga, a criticat totodată, campania inspectorilor ANAF pe care o consideră în multe cazuri exagerată.

Potrivit lui Vasile Blaga, faptul că sunt închise unităţi economice, iar angajaţii acestora sunt trimişi în concendiu fără plată reprezintă o pierdere pentru statul român.

Alina Gorghiu a completat afirmând "că nu trebuie omorâţi câinii pentru a scăpa de purici", informează corespondentul RRA.Autor:
Adrian Lungu
Editor:
Simona Mihăescu
Adăugat:
2 Aprilie 2015


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza