Construirea de creşe, o prioritate a candidatului Robert Turcescu

Candidatul Partidului Mişcarea Populară la Primăria Generală a Capitalei, Robert Turcescu are drept prioritate construirea de creşe.

Adăugat: 24 Mai 2016
Ultima actualizare:24 Mai 2016

Politica Romaneasca
trimite pe mail

Candidatul Partidului Mişcarea Populară la Primăria Generală a Capitalei, Robert Turcescu, a prezentat la o înâlnire cu mai multe organizaţii neguvernamentale, principalele obiective incluse în programul său electoral.

Între ele se numără şi construirea de creşe.

"În programul intitulat "Bucureşti - viziunea 2030" propun înfiinţarea măcar pentru început la nivel experimental, să vedem cum merge lucrul acesta, a unei creşe în apropierea unor noduri de trafic în zonele în care există staţii mari de metrou, cum ar fi: Piaţa Victoriei, Piaţa Unirii, chiar Universitate, astfel încât poate există mame care lucrează la trei staţii de metrou, ar putea face un drum rapid pentru a încerca să-şi alăpteze copilul, a afirmat el.

Cătălin Predoiu, candidatul liberal la Primăria Generală a Bucureştiului, cere electoratului de dreapta să susţină PNL şi să dea acestei formaţiuni "un vot util".

În comunicatul remis presei, Cătălin Predoiu arată că întotdeauna când dreapta s-a unit în Bucureşti, a reuşit să dezvolte proiecte.

Candidatul PNL la Primăria Sectorului 1, Alexandru Nazare, nu este de acord cu reintroducerea taxei de salubrizare.

După cum transmite reporterul RRA, Mugur Mihăiţă, candidatul PNL susţine că actuala conducere a primăriei ar fi emis o hotărâre pentru reintroducerea, de luna viitoare, a acestei taxe.

"Nu doar se introduce o taxă în mod netransparent. Practic, se instituie şi un monopol. Odată cu adoptarea acestei hotărâri, toţi locuitorii Sectorului 1 sunt obligaţi să semneze un contract de prestări servicii cu cunoscuta deja firmă de salubrizare din Sectorul 1. Garanţia cea mai bună că această taxă nu va fi introdusă este votul pe 5 iunie pentru PNL şi pentru Nazare", a îndemnat acesta.

Reporterul RRA mai transmite că PNL a organizat în această seară în Capitală un eveniment prin care s-au marcat 141 de ani de la înfiinţarea partidului.

Daniel Barbu este candidatul Alianţei Liberalilor şi Democraţilor pentru fotoliul de primar general al Capitalei.

La întâlnirile cu electoratul, el a anunţat că una din priorităţile sale, dacă va ajunge primar, va fi ca bucureştenii să ajungă să trăiască la standarde europene:

"Noi ne gândim la cetăţenii care se descurcă singuri. Ca liberali, îi privim cu maxim respect şi încercăm să le lărgim sfera de oportunităţi. Ne gândim în acelaşi timp şi la cetăţenii care nu se pot descurca singuri, cu precădere la copii şi la seniori, categoriile cele mai vulnerabile pe care vom încerca să le sprijinim integrându-le în programe de viaţă urbană, care să le dea şanse pentru viitor copiilor şi să le facă o bătrâneţe liniştită",  spus el.

Un obiectiv al candidatului UDMR la Primăria Cluj Napoca, Horvath Anna, este ca oraşul să devină unul al "diversităţii asumate" şi să aibă o administraţie profesionistă.

În acelaşi timp, priorităţile candidatului UDMR pentru funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean, Vakar Istvan, sunt extinderea pistei Aeroportului internaţional "Avram Iancu", mai multe curse aeriene spre Budapesta şi Chişinău şi realizarea unui centru de management integrat al deşeurilor, se arată în comunicatul primit la redacţie din partea staff-ului de campanie al UDMR.

Alianţa electorală PSD - UNPR a lansat candidaţii pentru funcţiile de primari şi consilieri locali şi judeţeni pentru Mehedinţi.

Preşedintele UNPR, Valeriu Steriu, a subliniat că obiectivul final al Alianţei în 2016 este formarea unui guvern după alegerile parlamentare din toamnă.

"Am fost şi suntem în continuare un partener loial al PSD-ului în orice tip de proiect: în parlament, în guvern şi, iată mai nou, şi în multe locuri în campania electorală, pentru că aceste alianţe electorale le găsim nu doar aici la Mehedinţi, avem la fel şi în Dolj, avem în primul rând în Bucureşti o alianţă foarte puternică şi, de asemenea, în Neamţ şi acolo unde această alianţă funcţionează şi funcţionează bine, dă victorii", a susţinut Steriu.

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, s-a întâlnit astăzi cu alegătorii din Valea Jiului, alături de candidaţii acestei formaţiuni politice la alegerile locale.

După cum transmite corespondentul RRA Ilie Pintea, liderul PSD a fost prezent la Vulcan şi Petroşani, unde a anunţat că PSD lucrează la un plan pentru susţinerea economică a Văii Jiului.

"Am început să lucrăm serios acum la un program care să cuprindă doi piloni, şi anume: păstrarea mineritului şi eficientizarea lui atât cât permite tehnologia actuală şi regândirea sistemului energetic naţional, iar a doua componentă, dezvoltarea infrastructurii pentru a crea o reţea de posibilităţi de a face alte afaceri şi de asemenea dezvoltarea infrastructurii care să folosească potenţialul turistic uriaş al acestei zone", a spus Dragnea.Autor:
Petruţa Dinu
Editor:
Simona Mihăescu
Adăugat:
24 Mai 2016


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza