Constanța, "capitală europeană după modelul Sibiului"

Candidatul PDL la Primăria Constanței susține că orașul are şanse mari să devină capitală culturală europeană pe modelul Sibiului.

Adăugat: 25 Mai 2012
Ultima actualizare:25 Mai 2012

Politica Romaneasca
trimite pe mail

Candidatul PDL pentru Primăria Constanţa, Cristian Gigi Chiru, a lansat  proiectul prin care propune transformarea oraşului în capitală culturală europeană, după modelul Sibiului.

El candidează din partea Alianţei pentru Constanţa, formată din PDL şi PNŢCD.

"Constanţa are şanse bune să devină capitală culturală europeană pe modelul Sibiului, beneficiind de investiţii de 150 de milioane de euro, de mii de noi locuri de muncă. Oraşul nostru are o puternică structură multiculturală; este casa atâtor etnii. Oraşul nostru are nevoie de investiţii, oraşul nostru are nevoie de locuri de muncă, oraşul nostru trebuie să redevină un oraş cu care să se mândrească întreaga Românie", a spus Cristian Gigi Chiru.

La aceeaşi lansare a fost prezent şi preşedintele PNŢCD Constanţa, Tudor Chesoi.

El candidează la funcţia de consilier local din partea Alianţei pentru Constanţa PDL - PNŢCD.

"Avem proiecte îndrăzneţe şi avem şi experienţa de care vorbeam. Suntem convinşi că toţi membrii şi simpatizanţii PNŢCD vor pune umărul la realizarea acestui mare proiect, care se numeşte Constanţa, capitală culturală europeană", a spus Tudor Chesoi.Autor:
Bogdan Isopescu
Editor:
Luminiţa Apostolescu
Adăugat:
25 Mai 2012


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza