Consiliul Naţional Tripartit a avizat majorarea salariului minim

Consiliul Naţional Tripartit pentru Dialog Social a avizat hotărârea de guvern pentru majorarea salariului minim la 1450 de lei.

Adăugat: 6 Ianuarie 2017
Ultima actualizare:6 Ianuarie 2017

Politica Romaneasca
Foto: Bogdan Hossu, liderul Cartel Alfa
trimite pe mail

Consiliul Naţional Tripartit pentru Dialog Social, reunit, în această dimineaţă, la Ministerul Muncii, a avizat hotărârea de guvern pentru majorarea salariului minim la 1450 de lei.

Liderul Cartel Alfa, Bogdan Hossu, a subliniat că în textul legii ar urma să se specifice că această valoare nu cuprinde sporuri sau alte adaosuri de care beneficiază salariaţii în funcţie de firma la care lucrează.

Discuţiile continuă la Ministerul Finanţelor. 

"E o comisie de dialog social la ora 12:00 care este nu numai pentru pensii dar şi pentru creşterea salariilor în sectorul administraţiei publice locale, mai puţin pentru primari, adică pentru persoanele alese şi consilieri, şi pentru lucrătorii din sectorul de cultură, respectiv cu 20, respectiv 50%. Se discută ordonanţa la ora 12:00, la nivelul Ministerului Public şi va intra în plenul guvenrului pentru aprobare astăzi după amiază la ora 15:00", a spus Bogdan Hossu, într-o declaraţia consemnată de reporterul RRA, Alis Georgescu.Autor:
Radiojurnal
Editor:
Luminiţa Voinea
Adăugat:
6 Ianuarie 2017


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza