Consiliul de Administraţie al RATB, demis de primarul general

Primarul General, Gabriela Firea, a demis Consiliul de Administraţie al RATB, , pe motiv că nu a îndeplinit sarcinile privind funcţionarea transportului public pe timpul avertizării cod portocaliu de viscol din Capitală.

Adăugat: 8 Ianuarie 2017
Ultima actualizare:8 Ianuarie 2017

Politica Romaneasca
trimite pe mail

Consiliul de Administraţie al Regiei de Transport Bucureşti (RATB) a fost astăzi demis.

Motivul, a explicat primarul general Gabriela Firea, a fost neîndeplinirea sarcinilor în ce priveşte funcţionarea transportului public pe timpul avertizării cod portocaliu de viscol din Capitală.

"În urma reclamaţiilor primite la Dispecerat şi la Telefonul Verde pe care Primăria Capitalei l-a anunţat, 0800.800.868, foarte multe din aceste nemulţumiri s-au îndreptat către conducerea RATB-ului, şi nu este pentru prima dată. Dacă astă-iarnă au făcut o treabă pe care în termeni neacademici am putea-o numi de mântuială, acum suntem într-o nouă situaţie, şi anume, noi ne-am pregătit, deci nu pot să spună că nu au fost coordonaţi de la nivelul Primăriei Capitalei, dimpotrivă", a spus Firea.

A fost aprobat ulterior noul Consiliu de Administraţie al RATB, iar directorul general va fi ales în prima şedinţă a acestuia, transmite reporterul RRA,  Atena Teognoste.Autor:
Radiojurnal
Editor:
Luminița Voinea
Adăugat:
8 Ianuarie 2017


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza