Consilierul personal al fostului primar al Sectorului 1, arestat preventiv

Emanoil Bocean este acuzat că a pretins bani de la oamenii de afaceri pentru ca, în schimb, să îi ajute pe aceştia să câştige contracte cu Poliţia Locală şi Primăria Sectorului 1.

Adăugat: 1 Iunie 2016
Ultima actualizare:1 Iunie 2016

Politica Romaneasca
trimite pe mail

Emanoil Bocean, consilier personal al fostului primar al Sectorului 1, a fost arestat preventiv, miercuri, în dosarul instrumentat de DNA Ploieşti în care a fost reţinut pentru 24 de ore pentru trafic de influenţă în formă continuată.

Tribunalul Prahova a admis propunerea procurorilor anticorupţie şi a dispus arestarea preventivă a lui Bocean, decizia nefiind definitivă.

Emanoil Bocean a fost reţinut în cursul zilei de marţi, el fiind adus cu mandat la DNA Ploieşti, în urma unor percheziţii.

Acesta este acuzat că a pretins bani de la oamenii de afaceri pentru ca, în schimb, să îi ajute pe aceştia să câştige contracte cu Poliţia Locală şi Primăria Sectorului 1 prin licitaţii trucate sau atribuire directă.

Procurorii DNA au precizat într-un comunicat de presă că "în perioada 2009 ? 2014, Bocean Emanoil a pretins şi primit de la oamenii de afaceri sume de bani sub forma unor 'comisioane', în cuantum total de 2.256.000 lei", relatează reporterul RRA, Simona UţăAutor:
Radiojurnal
Editor:
Luminița Voinea
Adăugat:
1 Iunie 2016


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza