Consilierii PNL nu sunt de acord cu alocarea banilor pentru Catedrala Mântuirii Neamului

Consilierii PNL se opun alocării sumei de 15 milioane de lei din bugetul Capitalei pentru construcţia Catedralei Mântuirii Neamului.

Adăugat: 11 August 2016
Ultima actualizare:11 August 2016

Politica Romaneasca
Foto: Ciprian Ciucu, purtătorul de cuvânt al consilierilor PNL din Primăria Generală
trimite pe mail

Consilierii PNL se opun rectificării bugetare propuse de primarul Capitalei, Gabriela Firea, în sensul alocării sumei de 15 milioane de lei pentru construcţia Catedralei Mântuirii Neamului.

Purtătorul de cuvânt al consilierilor PNL din Primăria Generală, Ciprian Ciucu, a declarat că liberalii nu sunt împotriva finalizării acestui proiect, dar cred că bucureştenii au contribuit suficient, din 2011 până acum,  pentru ridicarea Catedralei.

"Aceşti bani ar fi mult mai bine să fie folosiţi pentru un program de igienizare a spitalelor pentru a dota cu grupuri sanitare decente, cu toalete, cu duşuri spitalele din Bucureşti, pentru a achiziţiona aparate de aer condiţionat şi a pune plase de ţânţari, pentru că este vară, la aceste spitale", a spus Ciucu.

De asemenea, PNL solicită Bisericii Ortodoxe Române să precizeze care este stadiul lucrărilor la Catedrala Mântuirii Neamului şi care este necesarul de fonduri pentru finalizarea acestui proiect, transmite redactorul RRA,  Alina Bordeiaşu.

Consiliul General al Capitalei a suplimentat cu 15 milioane de lei sprijinul acordat Patriarhiei Române pentru continuarea lucrărilor la Catedrala Mântuirii Neamului şi a decis să aloce 4,5 milioane de lei pentru Mănăstirea Antim.

Deciziile au fost luate cu 31 de voturi pentru şi 20 împotrivă.Autor:
Radio România Actualităţi
Editor:
Luminiţa Voinea
Adăugat:
11 August 2016


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza