Conducerea PSD, "şocată" de decizia instanţei în privinţa lui Liviu Dragnea

Secretarul general adjunct al PSD, Codrin Ştefănescu, a declarat, în urmă cu puţin timp, că întreaga conducere a partidului este şocată de decizia instanţei de a-l condamna pe Liviu Dragnea la doi ani cu suspendare.

Adăugat: 22 Aprilie 2016
Ultima actualizare:22 Aprilie 2016

Politica Romaneasca
Foto: Codrin Ştefănescu, secretar general-adjunct al PSD
trimite pe mail

El a declarat că întreaga echipă a PSD îl susţine pe Liviu Dragnea la conducerea PSD şi este alături de acesta.

"Suntem înmărmuriţi. Suntem mai mult decât şocaţi de ceea ce se întâmplă astăzi în România. Deci, omul acesta nu a făcut altceva decât să conducă o campanie electorală prin care a cerut românilor să dea jos un monstru, un tiran, care ne-a făcut praf 10 ani de zile. Şi pentru asta foloase necuvenite înseamnă voturi. Să-i dai doi ani cu suspendare... Am crezut că astăzi, pur şi simplu, va fi achitat Liviu Dragnea, pentru că nu are niciun fel de vină. Suntem şocaţi toţi cei care suntem în sediu", a declarat secretarul general adjunct al PSD, citat de Agerpres.

Codrin Ştefănescu a mai susţinut cât atât el cât şi colegii săi îl susţin pe Dragnea până la capăt, pentru că nu are niciun fel de vină şi nu a făcut decât să conducă o campanie electorală a PSD şi USL pentru a-l demite pe Traian Băsescu.

"A cerut românilor să iasă la vot, să facem cvorumul şi să-l dăm jos pe acest personaj lugubru, nu a făcut nimic altceva. Toţi aşteptam astăzi o achitare, adică să i se facă dreptate omului Liviu Dragnea, pentru că nu există un fundament, în opinia noastră, pentru această decizie", a mai spus liderul PSD.

Amintim că azi, preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a fost condamnat definitiv la doi de închisoare cu suspendare, de Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie în dosarul"Referendumul".

În mai 2015 liderul PSD, Liviu Dragnea, a fost condamnat în primă instanţă la un an de închisoare cu suspendare.

El este acuzat că a coordonat un mecanism complex în care a implicat mai multe persoane cu scopul fraudării rezultatelor pivind participarea la vot, informează reporterul RRA,  Mădălina Verman.Autor:
Politica Romaneasca
Editor:
Simona Mihăescu
Adăugat:
22 Aprilie 2016


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza