Condoleanţe pentru Norvegia

Premierul Emil Boc şi fostul şef al statului, Ion Iliescu, au semnat în cartea de condoleanţe deschisă la Ambasada Norvegiei. Foto: Reuters

Adăugat: 29 Iulie 2011
Ultima actualizare:29 Iulie 2011

Politica Romaneasca
trimite pe mail

Premierul Emil Boc a semnat, vineri, în cartea de condoleanţe deschisă la Ambasada Norvegiei la Bucureşti, cu speranţa că atacurile, precum cele comise recent în statul nordic, să fie respinse cu fermitate de comunitatea internaţională.


Premierul a venit la Ambasada Norvegiei în jurul orei 10,00, unde era prezent şi fostul preşedinte al României, Ion Iliescu, pentru a semna în cartea de condoleanţe.


Ion Iliescu spune că tragedia de la Oslo vorbeşte despre ofensiva extremismului de dreapta în lume.


Şi alţi polticieni au semnat, joi, în cartea de coldoleanţe deshisă la Bucureşti în memoria victimelor din Norvegia, printre aceştia numărându-se  preşedintele României, Traian Băsescu şi preşedintele Senatului, Mircea Geoană.


Preşedintele Senatului, Mircea Geoană are încredere că aceste crime petrecute în Norvegia, vor primi răspunsul cuvenit din partea tuturor celor care iubesc libertatea.
 

Bilanţul dublului atac a fost de 76 de morţi, din care 8 în atentatul cu maşină-capcană din cartierul guvernamental din Oslo şi 68 în Insula Utuya, unde 600 de tineri laburişti se aflau într-o tabără de vară.Autor:
Luminiţa Apostolescu
Editor:
Luminiţa Apostolescu
Adăugat:
29 Iulie 2011


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza