Condiţii pentru procedura de acreditare a observatorilor şi jurnaliştilor

Biroul Electoral Central a adoptat Decizia nr. 8 privind procedura de acreditare a observatorilor interni şi a reprezentanților interni ai mass-media la alegerile pentru membrii din România în Parlamentul European din anul 2014.

Adăugat: 14 Mai 2014
Ultima actualizare:14 Mai 2014

Politica Romaneasca
trimite pe mail

Autoritatea Electorală Permanentă informează că Biroul Electoral Central a adoptat Decizia privind procedura de acreditare a observatorilor interni și a reprezentanților interni ai mass-media la alegerile pentru membrii din România în Parlamentul European din anul 2014.

Decizia și  documentele necesare  pot fi vizualitate accesând următorul link: www.bec2014.ro.

Decizia privind procedura de acreditare a observatorilor interni și a reprezentanților interni ai mass-media la alegerile pentru membrii din România în Parlamentul European din anul 2014

Model cerere eliberare adeverință observatori Mass-media

Modelul cererii de eliberare a adeverinţei care atestă îndeplinirea de către instituţiile mass-media a condiţiilor prevăzute de art. 73 alin. (4) din Legea nr. 33/2007 privind organizarea şi desfăşurarea alegerilor pentru Parlamentul European, republicată, cu modificările ulterioare.

Mai multe detalii AICI

HOTĂRÂRE AEP Nr. 2 din 17 martie 2014 privind procedura de eliberare a adeverinţelor care atestă îndeplinirea condiţiilor prevăzute de art. 73 alin. (3) şi (4) din Legea nr. 33/2007 privind organizarea şi desfăşurarea alegerilor pentru Parlamentul European, precum şi procedura de acreditare a observatorilor externi şi a reprezentanţilor externi ai mass-mediei la alegerile pentru membrii din România în Parlamentul European din anul 2014.Autor:
Simona Mihăescu
Editor:
Simona Mihăescu
Adăugat:
14 Mai 2014


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza