Comitetul Executiv Naţional al PSD i-a retras sprijinul politic lui Tudorel Toader

Cu un singur vot împotrivă, social-democraţii au decis retragerea sprijinului politic şi demiterea ministrului justiţiei, Tudorel Toader.

Adăugat: 18 Aprilie 2019
Ultima actualizare:19 Aprilie 2019

Politica Romaneasca
Foto: Tudorel Toader, ministrul Justiției. Sursa: Guvernul României
trimite pe mail

Comitetul Executiv Naţional al PSD i-a retras astăzi sprijinul politic lui Tudorel Toader, iar premierul Viorica Dăncilă i-a cerut demisia din funcţia de ministru al justiţiei. Eugen Nicolicea este propunerea social-

Cu un singur vot împotrivă, social-democraţii au decis retragerea sprijinului politic şi demiterea ministrului justiţiei, Tudorel Toader.

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a afirmat: Nemulţumirile şi supărările miniştrilor că se tot întârzia avizarea la Ministerul Justiţiei şi doamna prim-ministru a fost nevoită de multe ori să intervină, faptul că a discutat foarte mult domnul ministgru despre eventualitatea iniţierii unor ordonanţe de urgenţă fără să facă nimic, lungind

Liviu Dragnea a subliniat că nu se mai pune problema de ordonanţă de urgenţă pentru punerea în acord a Codurilor Penale cu deciziile Curţii Constituţionale, deoarece s-a început procedura parlamentară în acest caz.

Totodată, s-a decis ca Rovana Plumb, ministrul fondurilor europene, şi Natalia Intotero, ministrul pentru românii de pretutindeni, să părăsească executivul pentru a se implica în campania pentru alegerile europarlamentare.

Propunerile pentru cele două ministere sunt deputatul Oana Florea, respectiv senatorul Liviu Brăiloiu.Autor:
Cătălin Purcaru
Editor:
Luminița Voinea
Adăugat:
18 Aprilie 2019
Ultima actualizare:
19 Aprilie 2019


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza