Comitetul Executiv Național al PSD discută restructurarea Guvernului

Social democrații vor discuta despre despre restructurarea Guvernului, în condiţiile în care, spunea secretarul general adjunct al partidului, Codrin Ştefănescu, se doreşte un executiv cu mai puţine ministere.

Adăugat: 7 Ianuarie 2018
Ultima actualizare:7 Ianuarie 2018

Politica Romaneasca
Foto: Liviu Dragnea, președintele PSD
trimite pe mail

PSD se reuneşte mâine în şedinţa Comitetului Executiv Naţional pentru a-l desemna pe noul ministru al apelor, după demisia Doinei Pană, în urmă cu câteva zile.

Este de aşteptat ca social-democraţii să discute şi despre restructurarea Guvernului, în condiţiile în care, spunea secretarul general adjunct al partidului, Codrin Ştefănescu, se doreşte un executiv cu mai puţine ministere.

De asemenea, nu este exclus să se discute şi despre oportunitatea convocării unui congres extraordinar.

"S-ar putea ca la această şedinţă să abordăm şi alte subiecte, de exemplu posibilitatea convocării unui congres extraordinar al partidului, să anunţăm candidatul la preşedinţie. restructurarea Guvernului este o idee mai veche a noastră, mai puţini miniştri şi mult mai activi şi de a lua bani cât mai mulţi de la Uniunea Europeană, de a aduce cât mai mulţi investitori aici. După o astfel de şedinţă, s-a ieşit cu o decizie luată prin vot, iar cei care au votat altfel s-au supus majorităţii şi am mers cu toţii pe drumul acela", a spus Codrin Ştefănescu.

În prezent, Guvernul are în componenţă, pe lângă premierul Mihai Tudose, 27 de miniştri, dintre care 3 sunt vicepremieri şi doi miniştri delegaţi.Autor:
Alina Bordeiaşu
Editor:
Luminița Voinea
Adăugat:
7 Ianuarie 2018


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza