Comisia pentru buget a Senatului a amânat dezbaterea Ordonanţei 114

La solicitarea ministrului Finanţelor Comisia pentru buget a Senatului a amânat dezbaterea Ordonanţei 114.

Adăugat: 26 Februarie 2019
Ultima actualizare:26 Februarie 2019

Politica Romaneasca
trimite pe mail

Dezbaterea OUG 114 în Comisia pentru buget a Senatului a fost amânată astăzi la solicitarea ministrului finanţelor, Eugen Teodorovici, care a spus că sunt foarte multe amendamente ce trebuie analizate cu atenţie de guvern.

Eugen Teodorovici: Vor fi în această săptămână discuţii după ce vom avea o discuţie şi cu doamna prim-ministru, toţi colegii din guvern care au în coordonare aceste sectoare, după care se vor continua discuţiile cu fiecare actor din piaţă şi, într-un final, sperăm noi cât mai repede, să avem o poziţie clară, agreată cu toţi cei implicaţi şi, dacă este cazul, cât mai repede să avem o adoptare a acestei ordonanţe. Modificările, dacă ele sunt şi de substanţă sau foarte multe ca număr, dar aduc un plus în economie, n-avem nici un fel de problemă să facem aceste modificări.

Ordonanţa de urgenţă 114, care care impune noi taxe şi plafonează preţul energiei, are termen de adoptare tacită peste numai trei zile, pe 1 martie, după care va fi trimisă spre Camera Deputaţilor, ca for decizional.Autor:
Radiojurnal
Editor:
Luminița Voinea
Adăugat:
26 Februarie 2019


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza