Comisia de buget amână dezbaterile privind criza francilor elvețieni

Comisia de buget din Camera Deputaţilor a amânat pentru miercuri dezbaterile pe marginea crizei creditelor francilor elevţieni , întrucât nu a fost întrunit cvorumul de şedinţă.

Adăugat: 27 Ianuarie 2015
Ultima actualizare:27 Ianuarie 2015

Politica Romaneasca
Foto: Eugen Nicolăescu, deputat PNL
trimite pe mail

Comisia de buget din Camera Deputaţilor a amânat pentru mâine dezbaterile pe marginea crizei creditelor francilor elevţieni, întrucât nu a fost întrunit cvorumul de şedinţă.

La întâlnirea de mâine a confirmat prezenţa şi ministrul finanţelor, Darius Vâlcov.

Vicepreşedintele Comisiei de buget din Camera Deputaţilor, liberalul Eugen Nicolaescu, solicită reprezentanţilor Băncii Naţionale a României, ca până miercuri, săptămâna viitoare, să vină cu un raport asupra modului în care instituţia s-a implicat în medierea dintre băncile comerciale şi clienţii care au credite în franci elveţieni.

Deputatul PNL este de părere că se impune o discuţie cu reprezentanţii BNR la cel mai înalt nivel pentru a vedea dacă lucrurile sunt tratate cu seriozitate, iar cei împrumutaţi sunt ajutaţi să facă faţă creditelor pe care le au.

"Câte contracte de împrumut au fost renegociate? Care au fost soluţiile care s-au găsit? Câţi oameni astăzi fac faţă acestor condiţii dificile de rambursare a creditelor? Nu venim noi cu soluţiile în Comisia de buget-finanţe, ci aşteptăm să vedem ce soluţii s-au găsit în piaţă", a spus Nicolăescu.Autor:
Amalia Bojescu
Editor:
Luminiţa Apostolescu
Adăugat:
27 Ianuarie 2015


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza