Comisarul european pentru Industrie şi Piaţa internă, primit la Palatul Victoriei

Premierul Dacian Cioloş şi vicepremierul Costin Borc s-au întâlnit, la Palatul Victoria, cu comisarul european pentru Industrie şi Piaţa Internă, Elzbieta Bienkowska

Adăugat: 7 Aprilie 2016
Ultima actualizare:8 Aprilie 2016

Politica Romaneasca
Foto: gov.ro
trimite pe mail

Discuţiile au vizat mbunătăţirea climatului investiţional în România dar şi identificarea celor mai bune măsuri pentru sprijinirea industriei siderurgice europene.

Executivul va lua măsuri pentru a asigura predictibilitatea, transparenţa şi stabilitatea mediului de afaceri de la noi, a dat asigurări şeful executivului.

O altă temă importantă a discuţiei a fost şi industria auto.

"În ceea ce privește industria auto, premierul Dacian Cioloș a subliniat importanța facilităților pentru producția de componente auto existente în România și a reafirmat interesul pentru activitatea Comisiei Europene privind Grupul la nivel înalt pentru industria auto GEAR 2030", menţionează comunicatul de presă.

Premierul Dacian Cioloș și comisarul european Elżbieta Bieńkowska au discutat, de asemenea, despre importanța îmbunătățirii sistemului de achiziții publice pentru o creștere economică durabilă și a proiectului de digitalizare a industriei.

"România apreciază sprijinul Comisiei Europene în stabilirea unei strategii naționale în domeniu și în transpunerea reglementărilor europene", se mai arată în comunicat.

Comunicatul integralAutor:
Politica Romaneasca
Editor:
Simona Mihăescu
Adăugat:
7 Aprilie 2016
Ultima actualizare:
8 Aprilie 2016


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza