Comisarul european, Corina Creţu, invitata emisiunii "Probleme la zi"

Corina Creţu vine astăzi şi la Radio România Actualităţi, unde este invitată a emisiunii "Probleme la Zi", imediat după radiojurnalul orei 13:00.

Adăugat: 4 Martie 2016
Ultima actualizare:4 Martie 2016

Politica Romaneasca
Foto: Corina Creţu, comisar european- foto arhivă
trimite pe mail

Aflată de ieri, în România, comisarul european pentru politici regionale, Corina Creţu, a avut o serie de întâlniri.

Astfel, Corina Creţu a participat la o conferinţă de evaluare a impactului Programului Operaţional Regional 2007-2013, şi a lansat, în premieră, la Bucureşti, proiectul pilot "Regiuni mai puţin dezvoltate"

Comisarul european pentru politici regionale, Corina Creţu, a lansat, în premieră, la Bucureşti, proiectul pilot "Regiuni mai puţin dezvoltate". - See more at: http://www.romania-actualitati.ro/comisarul_corina_cretu_a_lansat_proiectul_regiuni_mai_putin_dezvoltate-87433#sthash.ilLaQY6q.dpuf

Astăzi, comisarul european pentru politici regionale, Corina Creţu, va fi primită la ora 10.30, la Palatul Cotroceni, de preşedintele României, Klaus Iohannis.

De asemenea, potrivit programului comisarului european, Corina Creţu va vizita cinci laboratoare noi ale Institutului de Endocrinologie din Bucureşti "C.I. Parhon".

Acestea au fost echipate prin intermediul unui program demarat în 2012, finanţat din fonduri europene. În cadrul proiectului, s-a achiziţionat aparatură de peste 100.000 de euro, s-a realizat o reţea integrată de transmitere a datelor şi s-au achiziţionat licenţe IT specifice activităţii de cercetare, astfel că la Institutul Parhon se pot face în prezent analize complexe, privind probleme legate de dezvoltarea la pubertate, care nu au fost posibile până acum.

De menţionat că, după jurnalul de la ora 13.00, Corina Creţu va veni la Radio România Actualităţi, unde este invitată a emisiunii "Probleme la Zi".Autor:
Radio România
Editor:
Simona Mihăescu
Adăugat:
4 Martie 2016


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza