Colaborarea dintre Radioul Public şi proiectul Laserului de la Măgurele "trebuie continuată"

Colaborarea dintre Radioul Public şi proiectul Laserului de Mare Intensitate de la Măgurele trebuie continuată şi fructificată şi în viitor, afirmă preşedintele director general al SRR, Georgică Severin.

Adăugat: 17 Septembrie 2018
Ultima actualizare:17 Septembrie 2018

Politica Romaneasca
Foto: Georgică Severin, președintele director general al SRR
trimite pe mail

Colaborarea dintre Radioul Public şi proiectul Laserului de Mare Intensitate de la Măgurele trebuie continuată şi fructificată şi în viitor, a afirmat preşedintele director general al Societăţii Române de Radiodifuziune, Georgică Severin, prezent astăzi la o conferinţă pe tema modului în care o invenţie poate ajunge la public.

El a adăugat că de-a lungul timpului, Radio România a fost aproape de acest proiect, care a reprezentat România şi la Expoziţia Mondială de la Astana, de anul trecut.

Georgică Severin: Referitor la ce se întâmplă la Măgurele, vom spune că este o bucată de Românie situată cu multe zeci de ani înaintea restului ţării, unde se întâmplă lucruri extraordinare şi să sperăm că ceea ce are loc aici va constitui o poartă de deschidere pentru ca întreaga Românie să se modernizeze, să se adapteze la noul context în care trăim. Noi, ca un serviciu public de radiodifuziune care ne propunem să informăm şi să ne educăm concetăţenii, trebuie să facem tot ceea ce putem să îi ajutăm, încât românii să afle că aici nu se cheltuie banii inutil, ci orice leu cheltuit aici va avea nişte urmări formidabile în viitor.Autor:
Radiojurnal
Editor:
Luminița Voinea
Adăugat:
17 Septembrie 2018


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza