Coaliţia ţinteşte şefia Senatului

PDL va vota cererea de revocare din funcţia de preşedinte al Senatului a lui Mircea Geoană dacă o asemenea cerere va figura pe ordinea de zi, a declarat purtătorul de cuvânt al PDL, Sever Voinescu.

Adăugat: 14 Noiembrie 2011
Ultima actualizare:14 Noiembrie 2011

Politica Romaneasca
trimite pe mail

Sever Voinescu a afirmat, luni, că în cazul în care se va produce revocarea lui Mircea Geoană, coaliţia va prezenta un candidat comun la şefia Senatului.

"Partidul Democrat Liberal va vota revocarea domnului Geoană. (...) Dacă cererea de revocare va ajunge pe ordinea de zi, o vom vota. După ce domnul Geoană va fi revocat, coaliţia va avea candidat propriu şi eu sunt convins că în această bătălie electorală candidatul coaliţiei va câştiga. Este firesc, avem majoritatea în Senat", a afirmat Sever Voinescu.

Voinescu a acuzat PSD că externalizează crize interne pe socoteala instituţiilor statului.

"Pentru a nu ştiu câta oară, PSD externalizează crize interne pe socoteala instituţiilor statului. Ei şi-au făcut un obicei din asta: să-şi rezolve răfuielile şi luptele lor politice de gaşcă comunistoidă pe socoteala instituţiilor statului şi a poziţiilor din instituţii pe care le deţin. Eu cred că ăsta este un semn de alarmă foarte serios şi eu cred că populaţia trebuie să înţeleagă limpede că PSD nu este în stare să se gestioneze pe sine, darămite să gestioneze România într-o perioadă extrem de grea. Facem un apel la PSD să încerce să-şi spele rufele în curtea lor", a spus Voinescu.Autor:
Alina Dobrinescu
Editor:
Alina Dobrinescu
Adăugat:
14 Noiembrie 2011


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza