Clubul Bamboo, sub supraveghere ISU

Supravegherea zonei va continua pe parcursul întregii zilei de astăzi, afirmă purtătorul de cuvânt al ISU Bucureşti-Ilfov, Daniel Vasile.

Adăugat: 23 Ianuarie 2017
Ultima actualizare:23 Ianuarie 2017

Politica Romaneasca
trimite pe mail

Echipele Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă au păstrat o maşină de stingere la Clubul Bamboo din Capitală, în condiţiile în care există încă un focar nestins, după incendiul de sâmbătă dimineaţă.

Precizările au fost făcute pentru Radio România Actualităţi de purtătorul de cuvânt al ISU Bucureşti-Ilfov, Daniel Vasile:

La incendiul produs la Clubul Bamboo se mai află doar o singură autospecială de stingere. În acest moment se observă existenţa unui singur focar, în zona centrală a clubului, de unde se degajă fum, însă există posibilităţi limitate de stingere a acestui focar din exterior. Supravegherea zonei va continua şi pe parcursul zilei de astăzi.

Reporter Ciprian Sassu: Când vor putea anchetatorii să intre la locul incendiului pentru a lua probe?

Daniel Vasile: Există un risc semnificativ de prăbuşire a elementelor de construcţii care sunt în acest moment instabile, moment pentru care o asemenea decizie va fi luată ulterior momentului în care noi vom aprecia că incendiul este stins şi vom comunica public şi acest lucru.Autor:
Radiojurnal
Editor:
Simona Mihăescu
Adăugat:
23 Ianuarie 2017


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza