Clubul Bamboo: pompierii nu au declarat încă incendiul lichidat

Procurorii care investighează incendiul din clubul bucureştean Bamboo au mers astăzi la faţa locului pentru a culege probe în dosar.

Adăugat: 22 Ianuarie 2017
Ultima actualizare:22 Ianuarie 2017

Politica Romaneasca
trimite pe mail

Ei nu au putut intra în local pentru că pompierii nu au declarat încă incendiul lichidat, iar structura nu permite să se intre în condiţii de siguranţă.

Mihai Prună, procurorul de caz: Am început o cercetare la faţa locului. Din păcate, structura şi locul nu ne permite ca să intrăm în interior. Pompierii, care sun prezenţi de ieri, n-au declarat lichidat incendiul, nu se poate pătrunde, am venit şi azi ca să facem o evaluare pentru a găsi cea mai bună soluţie tehnică, pentru a putea intra şi a ne desfăşura activităţile care sunt specifice, în special cercetarea la faţa locului.

Anchetatorii au declarat că este prematur să spună de unde a pornit incendiul, dar că din datele de până acum nu există indicii că focul a fost declanşat cu intenţie.

Ei au mai spus că audierile în acest caz sunt în plină desfăşurare, că au luat documente de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă, de la Primărie şi Poliţia Locală din Sectorul 2, precum şi de la spitalele în care au ajuns victime ale incendiului. În dosar urmează să fie citat şi patronul clubului.

Până acum au fost audiate aproximativ 20 de persoane, între care unul dintre administratorii localului, mai mulţi angajaţi şi clienţi.Autor:
Radiojurnal
Editor:
Simona Mihaescu
Adăugat:
22 Ianuarie 2017


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza