Circulaţie restricţionată de Ziua Naţională a României

În zona Arcului de Triumf sunt cinci artere principale cu trafic închis pentru parada de Ziua Naţională.

Adăugat: 1 Decembrie 2016
Ultima actualizare:1 Decembrie 2016

Politica Romaneasca
trimite pe mail

La Arcul de Triumf este programată marea paradă de Ziua Naţională, la care vor participa peste 3.000 de militari şi specialişti de la Ministerele Apărării şi de Interne şi de la Serviciul Român de Informaţii, cu mijloacele tehnice din dotare.

Desfăşurarea de forţe presupune restricţii de circulaţie pe mai multe artere importante.

Sunt cinci artere principale cu trafic închis pentru parada de Ziua Naţională.

Nu se circulă pe Şoseaua Kiseleff, între Piaţa Arcul de Triumf şi Piaţa Victoriei, pe Bulevardele Alexandru Contantinescu, Averescu şi Prezan, între Piaţa Charles de Gaulle şi Arcul de Triumf, precum şi pe Strada Arhitect Ion Mincu, între Aviatorilor şi Ion Mihalache.

La Arcul de Triumf echipajele de poliţie îi redirecţionează pe şoferii care vin dinspre Piaţa Victoriei sau Dorobanţi spre Nord, pe Aviatorilor şi, în continuare, pe Bulevardul Aerogării.

Alte rute ocolitoare: Şoseaua Ştefan cel Mare, Barbu Văcărescu şi Aerogării.

Pentru şoferii care vin dinspre nord spre centru - Piaţa Presei Libere, Bulevardul Mărăşti, Piaţa Domenii şi Ion Mihalache sau Strada Turda şi Podul Grant.

13 linii RATB au trasee deviate, metroul circulă după un program de weekend, iar restricţiile din nordul Capitalei vor fi ridicate cel mai târziu la ora 16:00.

Pe şoselele din ţară se circulă în condiţii de iarnă.

Pe Autostrada Lugoj-Nădlac 2, unde a nins, strat subţire de zăpadă pe banda a II-a. Ninge pe DN7 Valea Oltului, în judeţul Sibiu, pe DN 13 Braşov-Sighişoara, dar şi la Cluj, pe DN 1. Avem viscol pe DN 18, în judeţul Maramureş.
 
 Autor:
Alexandru Lancuzov
Editor:
Luminiţa Voinea
Adăugat:
1 Decembrie 2016


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza