Cioloș dezminte zvonurile privind o posibilă ieşire a USR PLUS de la guvernare

Dacian Cioloș spune că USR PLUS îşi va folosi, în continuare, toate resursele pentru aplicarea reformelor angajate prin programul de guvernare.

Adăugat: 20 August 2021
Ultima actualizare:20 August 2021

Politica Romaneasca
Foto: Dacian Ciolos. Sursa: PLUS
trimite pe mail

Copreşedintele USR PLUS, Dacian Cioloş, a dezminţit categoric zvonurile privind o posibilă intenţie a acestei formaţiuni de a ieşi de la guvernare.

El a spus ieri la Sibiu că USR PLUS îşi va folosi, în continuare, toate resursele pentru aplicarea reformelor angajate prin programul de guvernare.

Dacian Cioloş: Nu avem intenţia să ieşim de la guvernare atâta vreme cât suntem acolo ca să putem împinge reforme şi, din punctul meu de vedere, încă nu ne-am folosit toate resursele ca să împingem reformele la care ne-am angajat în programul de guvernare. Deci vom rămâne acolo pe redute şi ne vom bate atâta vreme cât încă avem convingerea că putem lua aceste decizii de reforme, pentru că asta trebuie făcut. În toamnă vom avea aprobat Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă şi acolo noi vorbim foarte mult de banii care vor veni, cele aproape 30 de miliarde, dar vorbim foarte puţin de reformele care sunt asociate banilor respectivi.

Copreşedintele USR PLUS vrea însă ca în octombrie să se facă o evaluare serioasă a modului în care funcţionează guvernul şi coaliţia de la putere.Autor:
Radiojurnal
Editor:
Luminița Voinea
Adăugat:
20 August 2021


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza