Cioloș: Alegerile europarlamentare, un test în privinţa opţiunilor electorale

Preşedintele Partidului Libertăţii Unităţii şi Solidarităţii (PLUS), Dacian Cioloş, despre obiectivele alianţei dintre formaţiunea sa şi USR.

Adăugat: 3 Martie 2019
Ultima actualizare:4 Martie 2019

Politica Romaneasca
Foto: Dacian Cioloș, președintele PLUS
trimite pe mail

Preşedintele Partidului Libertăţii Unităţii şi Solidarităţii - PLUS - Dacian Cioloş, a vorbit, ieri, la Galaţi, despre obiectivele alianţei dintre formaţiunea sa şi USR în ceea ce priveşte alegerile europarlamentare din mai.

El a afirmat că acest scrutin va reprezenta pentru cele două partide un test în privinţa opţiunilor electorale.

Dacian Cioloş: Noi le considerăm ca un fel de referendum al românilor dacă vor ca România să meargă în continuare într-o direcţie democratică, de stat de drept, care să aplice valorile europene, sau vrem în continuare o Românie condusă de oameni cu interese personale, care sunt gata să folosească instituţiile statului pentru a-şi acoperi interesele personale, de oameni corupţi, pentru care nu este nicio problemă să fii urmărit penal şi să continui să conduci statul. Şi credem că acest vot de pe 26 mai o să dea ocazia românilor să exprime în ce direcţie vor să vadă România.

Dacian Cioloş a mai spus că parteneriatul dintre PLUS şi USR va continua şi la alegerile pentru parlament şi preşedinţia României, însă nu poate spune în acest moment dacă vor exista liste comune. Dacian Cioloş nu exclude ca numele său să figureze pe lista potenţialilor candidaţi la preşedinţie.Autor:
Radiojurnal
Editor:
Luminița Voinea
Adăugat:
3 Martie 2019
Ultima actualizare:
4 Martie 2019


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza