Ciolacu solicită draftul OUG cu măsurile pe tema energiei

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, îi va solicita, astăzi, liderului PNL, Florin Cîţu, să prezinte draftul OUG cu măsurile agreate luni, în coaliţie, pe tema energiei şi gazelor.

Adăugat: 20 Ianuarie 2022
Ultima actualizare:21 Ianuarie 2022

Politica Romaneasca
Foto: Marcel Ciolacu. . Sursa: Facebook
trimite pe mail

Surse politice social-democrate spun că ordonanţa trebuie adoptată cât mai repede şi trebuie redactată de ministrul energiei, Virgil Popescu.

În absenţa ei, odată cu transmiterea indexurilor există pericolul ca populaţia şi firmele să primească şi pe ianuarie o altă tranşă de facturi imense.

Social-democraţii mai precizează că această coaliţie nu s-a constituit pentru a rezolva problemele interne ale PNL, iar liberalii trebuie să înţeleagă că scopul alianţei nu s-a schimbat.

Precizarea vine în contextul în care, aseară, preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a cerut pe Facebook organizarea de urgenţă a unei şedinţe a coaliţiei ca reacţie la criticile aduse de prim-vicepreşedintele PNL, Rareş Bogdan, la adresa partenerilor de guvernare.

O discuţie telefonică a liderilor coaliţiei ar urma să aibă loc după-amiază, potrivit redactorului RRA,  Petruţa Dinu.Autor:
Radiojurnal
Editor:
Luminița Voinea
Adăugat:
20 Ianuarie 2022
Ultima actualizare:
21 Ianuarie 2022


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza