Ciolacu respinge înlocuirea miniştrilor PSD de la Finanțe și Muncă

Marcel Ciolacu respinge orice iniţiativă de înlocuire a miniştrilor social-democraţi Adrian Câciu şi Marius Budăi.

Adăugat: 7 Septembrie 2022
Ultima actualizare:7 Septembrie 2022

Politica Romaneasca
Foto: Marcel Ciolacu, președintele PSD. Sursa: Facebook
trimite pe mail

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, a respins ieri, la Focşani, orice iniţiativă de înlocuire a miniştrilor social-democraţi ai finanţelor şi muncii, Adrian Câciu şi, respectiv, Marius Budăi.

El a dat asigurări că alianţa cu PNL nu se va rupe până în anul 2024, când vor avea loc alegeri generale, precizând că acest parteneriat trebuie să asigure stabilitate României într-o perioadă foarte complicată.

Marcel Ciolacu: Voi face tot ce ţine de mine şi sunt ferm convins că şi prim-ministrul României, domnul Nicolae Ciucă, va face la fel, ca această alianţă să fie stabilă, să dăm o stabilitate României într-o perioadă foarte complicată, nu numai pentru România, pentru întreaga Europă. Restul lucrurilor se aşază în timp.

Marcel Ciolacu a asistat la Focşani la semnarea contractelor pentru loturile 1 şi 4 ale autostrăzii Buzău-Focşani, alături de ministrul transporturilor şi infrastructurii, Sorin Grindeanu, care a participat şi la semnarea protocolului pentru realizarea legăturii între autostrada A 7 şi municipiul Buzău.

El a declarat că ministerul pe care îl conduce va cheltui banii din Programul Operaţional Infrastructură Mare cu 7-8 luni înainte de termenul-limită şi va încerca să acceseze banii europeni care nu sunt cheltuiţi în alte domenii, pentru a putea continua lucrările de infrastructură.

 Autor:
Radiojurnal
Editor:
Luminița Voinea
Adăugat:
7 Septembrie 2022


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza