Ciolacu: Orban devine toxic pentru că începe să îndemne la anarhie

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, îl critică pe premierul Ludovic Orban, despre care afirmă că devine toxic, pentru că zădărniceşte ordinea constituţională şi statul de drept.

Adăugat: 5 Iulie 2020
Ultima actualizare:5 Iulie 2020

Politica Romaneasca
Foto: Marcel Ciolacu, președintele PSD
trimite pe mail

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, l-a criticat pe premier, subliniind că declarațiile acestuia îndeamnă la anarhie şi ameninţă stabilitatea statului în plină pandemie.


'Orban devine toxic pentru România fiindcă începe să îndemne la anarhie. Şeful Guvernului devine principala ameninţare la adresa stabilităţii statului în plină pandemie, după îndemnul aberant ca românii să nu respecte deciziile Curţii Constituţionale', a scris Ciolacu, pe Facebook.

Liderul social-democraţilor a menţionat că Orban, atunci când era în opoziţie, lăuda Curtea Constituţională la orice verdict împotriva Guvernului PSD.

Reacţionând la mesajul şefului executivului, preşedintele Pro România, Victor Ponta, îi roagă pe români să nu ţină cont de deciziile luate de guvern, arătând că România era singura ţară care interna forţat persoanele asimptomatice.

Sâmbătă, premierul Ludovic Orban a declarat că sunt două consecinţe ale deciziei Curţii Constituţionale privind internarea obligatorie a pacienţilor cu COVID-19, iar recomandarea către toţi cetăţenii este să ţină cont de regulile fireşti şi nu de deciziile CCR până Guvernul va adopta proiectul de lege care va reglementa lucrurile.

 Autor:
Politica Romaneasca
Editor:
Luminița Voinea
Adăugat:
5 Iulie 2020


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza