Chiru vrea să transforme Constanţa în capitală culturală europeană

Candidatul Alianţei pentru Primăria Constanţei, Christian Gigi Chiru, şi-a lansat proiectul "Constanţa, capitală culturală europeană", afirmând că reprezintă contribuţia sa "la candidatura municipiului pentru un loc între primele oraşe ale Europei".

Adăugat: 22 Mai 2012
Ultima actualizare:22 Mai 2012

Politica Romaneasca
Foto: Christian Gigi Chiru, candidatul Alianţei pentru Constanţa
trimite pe mail

Christian Gigi Chiru, candidatul Alianţei pentru Constanţa la mandatul de edil-şef al municipiului, şi-a prezentat, luni, proiectul "Constanţa, capitală culturală europeană".

Obiectivul său este ca, după modelul Sibiului, Constanţa să devină un punct de reper în cultura europeană.

Despre acest proiect, aspirantul la fotoliul de primar al Constanţei a declarat că nu este un proiect "îngust, de candidat la Primărie", ci reprezintă contribuţia sa "la candidatura Constanţei pentru un loc între primele oraşe ale Europei".

"Constanţa are şanse bune să devină capitală culturală europeană. Din cauza proastei administraţii, oraşul nostru are nevoie să demareze acest proiect imediat. Constanţa, din cauza administraţiei actuale, este percepută mai degrabă la nivel naţional ca un oraş al inculturii şi această etichetă pusă pe obrazul Constanţei trebuie schimbată. Constanţa merită mai mult. Acest proiect pe care îl iniţiez astăzi oferă o viziune, o perspectivă de dezvoltare a oraşului nostru. Acesta este proiectul meu pentru Constanţa" a spus Chiru.  

Democrat-liberalul Christian Gigi Chiru a declarat că proiectul său nu este unul egoist, ci unul responsabil.

În Teleorman, Barbu doreşte înfiinţarea reţelelor de canalizare şi de gaze naturale

În judeţul Teleorman, candidatul PDL la primăria localităţii Suhaia, Costel Barbu are ca obiective înfiinţarea reţelelor de canalizare şi de gaze naturale.

Printre priorităţile sale se mai află restaurarea turnului de apă şi construcţia unei săli de mese în curtea bisericii, informează un comunicat primit la redacţie.Autor:
Amalia Bojescu
Editor:
Flori Doman
Adăugat:
22 Mai 2012


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza