CFR are un nou director general: Dimitris Sophocleos

Dimitris Sophocleos are 46 de ani, este cetăţean grec-cipriot, de profesie economist si consideră că CFR este "un diamant neşlefuit al economiei româneşti".

Adăugat: 14 Ianuarie 2013
Ultima actualizare:14 Ianuarie 2013

Politica Romaneasca
trimite pe mail

Consiliul de Administraţie al Companiei Naţionale de Căi Ferate CFR l-a numit pe Dimitris Sophocleos în funcţia de director general al companiei, în conformitate cu prevederile art.35 (1) din Ordonanţa de Urgenţă nr.109/30.11.2011, privind guvernanţa corporativă a întreprinderilor publice.

Potrivit unui comunicat de presă dat publicităţii, luni, de CFR, în cei 25 de ani de activitate el a fost atât în conducerea unor companii de stat cât şi private din România.

Conform sursei citate, Dimitris Sophocleos a caracterizat CFR "drept un diamant încă neşlefuit al economiei naţionale".

" CFR SA este o companie care poate fi caracterizată ca un diamant încă neşlefuit al economiei naţionale". Dimitris Sophocleos.Experienţa profesională acumulată în cei 25 de ani de activitate, în domenii precum audit, shipping, telecomunicaţii şi farmaceutic, l-a propulsat şi în ierarhia unor companii de stat şi companii publice din România, precum Romtelecom şi AD Pharma, unde a deţinut funcţia de director financiar executiv.

Consiliul de Administraţie al Companiei Naţionale de Căi Ferate CFR este format din cinci membri - Lucian Isar, Dimitris Sophocleous, Sandu Dănuţ, Jiru Enache şi Kubinschi Florian Raimund, mandatul acestora fiind de patru ani. CA este condus de Lucian Isar, în calitate de preşedinte, informează Agerpres.Autor:
Radio România
Editor:
Simona Mihăescu
Adăugat:
14 Ianuarie 2013


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza