Cezar Preda, vicepreşedintele PDL

"Descentralizarea conform proiectului Dragnea este o abordare pe criterii etnice şi dă apă la moară drepturilor colective, ceea ce nu face nimeni în Europa".

Adăugat: 19 Noiembrie 2013
Ultima actualizare:19 Noiembrie 2013

Politica Romaneasca
trimite pe mail

Vicepreşedintele PDL Cezar Preda susţine că în privinţa Legii descentralizării "între UDMR şi PSD există o înţelegere subterană".

Într-o declaraţie acordată Agerpres, vicepreşedintele PDL a afirmat că proiectul descentralizării "dă apă la moară drepturilor colective" şi că de fapt este o împărţire pe criterii etnice, care ocoleşte Constituţia.

El susţine că după ce proiectul de descentralizare va intra în vigoare, cei de la UDMR "vor face ce vor vrea" în zonele în care deţin preşedinţia consiliilor judeţene.

"Udemeriştii sunt foarte mulţumiţi cu acest proiect, de acum încolo vor face ce vor vrea în zonele în care au preşedinţia CJ şi cu asta şi-au atins obiectivul fără să mai fie nevoie să facem modificări la Constituţie. Descentralizarea conform proiectului Dragnea este o abordare pe criterii etnice şi dă apă la moară drepturilor colective, ceea ce nu face nimeni în Europa", a spus Cezar Preda.Autor:
Simona Mihăescu
Editor:
Simona Mihăescu
Adăugat:
19 Noiembrie 2013


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza