CEx PSD începe discuțiile despre remanierea guvernamentală

Opt miniştri au fost deja evaluaţi din punctul de vedere al activităţii şi al aplicării programului de guvernare.

Adăugat: 14 Iulie 2019
Ultima actualizare:14 Iulie 2019

Politica Romaneasca
trimite pe mail

Posibila remaniere a unor miniştri din cabinetul Dăncilă va fi luată în discuţie în şedinţa de luni a Comitetului Executiv Naţional al PSD.

Anunţul a fost făcut la Alexandria, de şefa executivului. Viorica Dăncilă a mai spus că toţi miniştrii vor trece prin proceduri de evaluare a activităţii.

Prim-ministrul Viorica Dăncilă a anunţat,, la Alexandria, că a avut o discuţie şi cu partenerii de coaliţie din ALDE legată de remaniere şi că vor exista schimbări în guvern din ambele partide.

Potrivit premierului, opt miniştri au fost deja evaluaţi din punctul de vedere al activităţii şi al aplicării programului de guvernare.

Unii dintre aceştia, spune Viorica Dăncilă, vor fi înlocuiţi cu oameni care ştiu să gestioneze ministerele mult mai bine.

Viorica Dăncilă: Noi nu facem o remaniere raportat la persoană, facem o remaniere raportat la activitatea pe care a avut-o şi în funcţie de cum şi-a îndeplinit, aşa cum am spus, obiectivele pe care le-a avut ataşate portofoliului. Propunerea o face premierul, dar poate nu este acceptată din punct de vedere politic.

Numele miniştrilor care urmează să fi remaniaţi va fi discutat în cadrul unui CEX ce va avea loc luni.

Premierul Viorica Dăncilă a mai anunţat că toate ministerele vor fi evaluate şi este posibil ca în următoarea perioadă alţi miniştri să fi remaniaţi.Autor:
Radiojurnal
Editor:
Luminița Voinea
Adăugat:
14 Iulie 2019


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza