Ce oportunităţi au persoanele tinere care îşi deschid o afacere

Persoanele tinere care doresc să-şi deschidă o afacere au la dispoziţie mai multe facilităţi, prin programul pentru dezvoltarea microîntreprinderilor.

Adăugat: 17 Septembrie 2015
Ultima actualizare:17 Septembrie 2015

Politica Romaneasca
trimite pe mail

Programul pentru stimularea înfiinţării şi dezvoltării microîntreprinderilor (S.R.L.-D), este instrumentul financiar dedicat persoanelor tinere care vor să îşi deschidă pentru prima dată o afacere.

Principalele prevederi ale programului se referă la lansarea unei microîntreprinderi cu costuri 0, scutirea de la plata contribuţiilor de asigurări sociale datorate de angajatori pentru veniturile aferente timpului lucrat de cel mult 4 salariaţi, angajaţi pe perioadă nedeterminată, dar si sprijinul financiar de 10.000 de euro (sub forma unei finanţări nerambursabile) reprezentând cel mult 50% din valoarea totală a cheltuielilor eligibile aferente planului de afaceri, prin înregistrarea pe site-ul www.aippimm.ro.

Conditiile desfăşurării Programului SRL-D, rezultatele obţinute de tinerii antreprenori,  dar şi problemele cu care aceştia se confruntă, reprezintă şi subiectul de astăzi al emisiunii “Probleme la Zi” difuzată de RRA, începând cu ora 13.20.

Aşteptăm şi întrebările dvs pentru invitaţii ediţiei atât prin SMS la numarul de telefon 0748 88 77 66 sau până la începerea ei pe site-ul RRA ori pe adresa noastră de Facebook

Invitatii ediţiei sunt: Florin Jianu - preşedintele Patronatului Tinerilor Întreprinzători din România şi Anca Laura Ionescu - Secretar de Stat in cadrul Ministerului Energiei, Întreprinderilor Mici si Mijlocii şi Mediului de Afaceri.Autor:
Victor Caraculacu
Editor:
Luminiţa Voinea
Adăugat:
17 Septembrie 2015


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza