Ce își propune Irina Radu, noul președinte interimar al TVR

Irina Radu vrea să fie sigură că va avea bani pentru a plăti angajaţii, dar şi că programele care vor fi difuzate pe post vor fi corecte.

Adăugat: 23 Septembrie 2015
Ultima actualizare:23 Septembrie 2015

Politica Romaneasca
Foto: Irina Radu. Sursa: Agerpres
trimite pe mail

Televiziunea Publică este condusă începând astăzi de un director general interimar, după ce Parlamentul a respins raportul de activitate pe anul 2014 şi contul de execuţie ale Societăţii Române de Televiziune, iar Consiliul de Administraţie şi preşedintele director general Stelian Tănase au fost astfel demişi.

Irina Radu - până acum director de programe la TVR - este cea care a fost desemnată de plenul reunit al celor două camere să conducă televiziunea publică în următoarea jumătate de an, până la numirea unui nou consiliu de administraţie şi alegerea unui preşedinte director general.

Însă liderul principalului partid de guvernământ, social-democratul Liviu Dragnea, s-a pronunţat astăzi pentru schimbarea legislaţiei şi pentru separarea funcţiilor de preşedinte al consiliului de administraţie de cea de director general la televiziunea publică şi pentru desemnarea celui din urmă în baza unui concurs.

Până atunci, în perioada în care va asigura interimatul la TVR, Irina Radu vrea să fie sigură că va avea bani pentru a plăti angajaţii, dar şi că programele care vor fi difuzate pe post vor fi corecte.Autor:
Radio România
Editor:
Luminița Voinea
Adăugat:
23 Septembrie 2015


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza