Ce averi au candidaţii la alegeri? ANI a publicat declaraţiile de avere

Dacă vreţi să aflaţi ce averi au candidaţii din colegiul dvs., informaţiile sunt publice şi sunt postate pe site-ul ANI.

Adăugat: 13 Noiembrie 2012
Ultima actualizare:13 Noiembrie 2012

Politica Romaneasca
trimite pe mail

Agenţia Naţională de Integritate a procesat şi publicat pe site declaraţiile de avere şi de interese ale tuturor candidaţilor la alegerile parlamentare.

Acestea se regăsesc  pe portalul ANI, în secţiunea "Declaraţii de avere şi de interese - Alegeri parlamentare 2012". 

Secţiunea beneficiază de câmpuri avansate de căutare, precum nume/prenume, judeţ şi funcţii alese - deputat, senator,  informează Agenţia într-un comunicat de presă.

Potrivit situaţiei centralizate transmise Agenţiei Naţionale de Integritate de către Biroul Electoral Central la data de 9 noiembrie, numărul total al candidaturilor rămase definitive în colegiile uninominale din cele 43 de cirscumscripţii electorale este de 2.455.

Vezi aici declaraţiile de avere şi de interese ale candidaţilor

Toţi candidaţii validaţi pentru alegerile parlamentare din luna decembrie 2012 au depus declaraţii de avere şi de interese, conform prevederilor legale, se mai precizează în comunicatul Agenţiei Naţionale de Integritate.

Declaraţiile de avere şi de interese  au fost transmise Agenţiei Naţionale de Integritate de către Biroul Electoral Central, respectiv de către birourile electorale de circumscripţie.Autor:
Luminiţa Apostolescu
Editor:
Luminiţa Apostolescu
Adăugat:
13 Noiembrie 2012


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza