Cazanciuc: Va fi elaborat un raport privind solicitarea de urmărire penală a lui Tăriceanu

Preşedintele Senatului, Călin Popescu-Tăriceanu, declara că nu este intimidat de "un aşa-zis demers al procurorilor, materializat în referatul trimis la Parlament".

Adăugat: 27 Noiembrie 2018
Ultima actualizare:27 Noiembrie 2018

Politica Romaneasca
Foto: Robert Cazanciuc
trimite pe mail

Preşedintele Comisiei juridice din Senat, Robert Cazanciuc, a anunţat că săptămâna viitoare va fi elaborat un raport şi se va da un vot cu privire la solicitarea DNA de începere a urmăririi penale a preşedintelui Senatului, Călin Popescu-Tăriceanu.

Acesta a fost audiat, astăzi, mai bine de o oră, în Comisia juridică şi a făcut câteva precizări.

Preşedintele Senatului, Călin Popescu-Tăriceanu, declara că nu este intimidat de "un aşa-zis demers al procurorilor, materializat în referatul trimis la Parlament".

"Nu abandonez lupta pentru o justiţie corectă" , a mai declarat Călin Popescu-Tăriceanu care menţiona că va continua să corecteze legile justiţiei.

De asemenea, Călin Popescu-Tăriceanu a mai spus, răspunzând întrebărilor jurnaliştilor că în faţa colegilor jurişti a declarat că hotărârea de guvern de care îl acuză procurorii, este doar un act de intrare în legalitate, iar hotărârile date atunci sunt perfect legale. "DNA mă acuză fără probe şi resping toate acuzaţiile, deoarece dosarele sunt făcute politic" , a mai menţionat Călin Popescu-Tăriceanu.

După audierea de astăzi, preşedintele Comisiei juridice din Senat, Robert Cazanciuc, a anunţat că săptămâna viitoare va fi elaborat un raport şi se va da un vot cu privire la solicitarea DNA de începere a urmăririi penale a preşedintelui Senatului, Călin Popescu-Tăriceanu.

Raportul va fi înaintat plenului, care va decide prin vot dacă aprobă sau nu solicitarea DNA de încuviinţare a începerii urmăririi penale.Autor:
Alina Stănuţă
Editor:
Luminița Voinea
Adăugat:
27 Noiembrie 2018


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza