Cartierele Militari şi Drumul Taberei vor avea încălzire de astăzi

Discuţii la Ministerul Energiei pe tema căldurii şi apei calde în cartiere din Bucureşti.

Adăugat: 5 Ianuarie 2016
Ultima actualizare:6 Ianuarie 2016

Politica Romaneasca
trimite pe mail

UPDATE Starea precară a instalaţiilor şi problemele tehnice cu care se confruntă societăţile ELCEN şi RADET sunt principalele motive pentru care blocurile din cartierele bucureştene Militari şi Drumul Taberei au rămas, de ieri seară, fără căldură şi apă caldă.

Declaraţia a fost făcută de ministrul energiei, Victor Grigorescu, după întâlnirea pe care a avut-o cu reprezentanţii celor două companii responsabile cu furnizarea agentului termic în Capitală.

Potrivit reporterului RRA, Daniela Mănuţă, primarul general interimar, Răzvan Sava, a dat asigurări că, din această seară, încălzirea apartamentelor din cele două cartiere va fi reluată gradual, astfel încât mâine dimineaţă oamenii să aibă din nou confort termic.

La sediul Ministerului Energiei au avut loc discutii între  ministrul Victor Grigorescu şi reprezentanţii societăţilor RADET şi ELCEN, pentru a clarifica situaţia cartierelor bucureştene Drumul Taberei şi Militari, rămase fără căldură şi apă caldă de ieri seară.

Potrivit directorului ELCEN, Marcel Nicolaescu, locuitorii din cele două zone ale capitalei ar putea beneficia, din nou, de agent termic, în această seară, întrucât, în prezent, există temperatura optimă cerută de RADET.

De asemenea, la sediul Primăriei Generale a capitalei a avut loc un Comandament de Iarnă, convocat de primarul interimar, Răzvan Sava, pentru a evalua modul în care s-au desfăşurat acţiunile de deszăpezire a Bucureştiului.

Amintim că operatorii responsabili cu deszăpezirea capitalei au fost amendaţi cu 30.000 de lei pentru nerespectarea obligaţiilor ce le revin.Autor:
Radio România Actualităţi
Editor:
Simona Mihăescu
Adăugat:
5 Ianuarie 2016
Ultima actualizare:
6 Ianuarie 2016


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza