Cartel Alfa solicită o întâlnire urgentă pe tema transferului taxelor sociale

Cartel Alfa atrage atenţia asupra faptului că programul derulat de PSD prevede creşterea taxelor pentru lucrători şi va duce la sărăcirea pe termen lung a românilor.

Adăugat: 10 Octombrie 2017
Ultima actualizare:10 Octombrie 2017

Politica Romaneasca
Foto: Bogdan Hossu, liderul Cartel Alfa
trimite pe mail

Confederaţia Naţională Sindicală Cartel Alfa solicită preşedintelui PSD, Liviu Dragnea, o întâlnire urgentă pe tema transferului taxelor sociale integral în sarcina angajatului.

De asemenea, filialele Cartel Alfa vor organiza, în următoarele două săptămâni, întrevederi cu parlamentarii social-democraţi, pentru a le prezenta argumentele sindicaliştilor împotriva măsurii.

Între altele, Cartel Alfa atrage atenţia asupra faptului că programul derulat de PSD prevede creşterea taxelor pentru lucrători şi va duce la sărăcirea pe termen lung a românilor.

De asemenea, sindicaliştii apreciază că majorările salariale pentru bugetari sunt anulate de această măsură şi afirmă că efectele creşterii economice pe care o înregistrează România în ultimii ani nu sunt resimţite de lucrători, ci îngroaşă profiturile companiilor.

Recent, premierul Mihai Tudose declara că obiectivul este îmbunătăţirea colectării la buget şi că demersul a fost gândit astfel încât să nu fie diminuate veniturile pentru angajaţi şi nici să nu aducă o cheltuială în plus angajatorilor.Autor:
Radiojurnal
Editor:
Luminița Voinea
Adăugat:
10 Octombrie 2017


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza