Carte de condoleanțe deschisă de Ambasada Marii Britanii la Bucureşti

Ambasada Marii Britanii la Bucureşti a deschis pe internet o carte de condoleanţe virtuală pentru ca cei care doresc să îi poată aduce un ultim omagiu Reginei Elisabeta a II-a.

Adăugat: 11 Septembrie 2022
Ultima actualizare:11 Septembrie 2022

Politica Romaneasca
trimite pe mail

Ambasada Marii Britanii la Bucureşti a deschis pe internet o carte de condoleanţe virtuală pentru ca cei care doresc să îi poată aduce un ultim omagiu Reginei Elisabeta a II-a, care a încetat din viaţă joi.

Sute de români s-au deplasat însă personal la sediul ambasadei, unde au depus buchete de flori şi candele în memoria suveranei Marii Britanii.

Drapelul din curtea ambasadei a fost coborât în bernă în semn de doliu. De asemenea este doliu şi la casa din Viscri a Regelui Charles al III-lea al Marii Britanii, iar localnicii deplâng pierderea Reginei Elisabeta a II-a.

Pe poarta imobilului din satul braşovean, unde regele locuieşte când ajunge în România, a fost afişat un mesaj de condoleanţe, ne-a relatat corespondenta Radio România Actualităţi, Marcela German. (RADIO ROMÂNIA ACTUALITĂŢI - 11 septembrie, ora 1:01)Autor:
Radiojurnal
Editor:
Luminița Voinea
Adăugat:
11 Septembrie 2022


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza