Carmen Dan: Raportul Rise Project nu este înregistrat la nicio structură din MAI

Ministrul Carmen Dan susţine că raportul Rise Project, care face referire la o presupusă "reţea infracţională" prin care Liviu Dragnea ar fi fraudat fonduri europene, nu este înregistrat la nicio structură din subordinea MAI.

Adăugat: 14 Iulie 2017
Ultima actualizare:14 Iulie 2017

Politica Romaneasca
Foto: Carmen Daniela Dan, ministrul de Interne
trimite pe mail

Ministrul de interne, Carmen Dan, susţine că raportul dezvăluit recent de publicaţia electronică Rise Project şi atribuit Direcţiei Generale de Protecţie Internă nu este înregistrat la nicio structură din subordinea ministerului pe care-l conduce.

Ea spune că a făcut verificări şi are informaţii că documentul iniţial nu a avut niciun antet.

"Ceea ce mă face să desprind concluzia firească că acesta este un document preconceput, prefăcut, în alte scopuri, nu acelea procedurale, instituţionale, de a urma o cale normală, firească, legală, instituţională, de sesizare a unor instituţii sau autorităţi competente. Pentru faptul că în spaţiul public încă se speculează că acest document ar proveni de la Direcţia Generală de Protecţie Internă, şi pentru că eu consider că acest lucru afectează imaginea ministerului, vă anunţ că voi întreprinde toate demersurile legale pentru ca cei care au făcut asemenea afirmaţii ori să le probeze, ori să le retragă", a spus Carmen Dan.    

Documentul publicat de Rise Project conţine date despre o presupusă "reţea infracţională" prin care preşedintele PSD, Liviu Dragnea, ar fi fraudat fonduri europene şi guvernamentale prin firma Tel Drum.

Liviu Dragnea a respins sistematic orice legătură cu firma respectivă şi a spus că totul este o încercare de compromitere a sa.Autor:
Radiojurnal
Editor:
Luminiţa Voinea
Adăugat:
14 Iulie 2017


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza