Carmen Dan, audiată la Parchetul General

Ministrul de interne, Carmen Dan, a fost audiată, astăzi, la Parchetul General în legătură cu dispozitivul de înregistrare găsit în locuinţa sa.

Adăugat: 11 Ianuarie 2018
Ultima actualizare:11 Ianuarie 2018

Politica Romaneasca
Foto: Carmen Dan, ministrul de Interne
trimite pe mail

La ieşirea din sediul Parchetului, ea le-a precizat jurnaliştilor că va face mai târziu o declaraţie legată de acuzaţiile aduse de premierul Mihai Tudose.

Amintim că şeful guvernului a declarat, aseară, că va accepta demisia ministrului de interne, întrucât nu poate lucra cu cineva care l-a minţit.

El susţine că în timp ce Carmen Dan l-a asigurat că cel cu care dorea să-l înlocuiască pe şeful Poliţiei ar accepta funcţia, respectiva persoană a refuzat categoric.

De altfel, premierul consideră că înainte de a fi schimbat şeful Poliţiei, trebuie luate măsuri împotriva colegilor agentului acuzat că a agresat doi copii, care au stat două zile cu poza lui în buzunar şi nu l-au recunoscut.

Ancheta a fost preluată de Parchetul General, iar procurorul general Augustin Lazăr a dat asigurări că vor fi clarificate toate aspectele privind modul de instrumentare a cazului.

"Dosarul a fost preluat pe rolul Secţiei de Urmărire Penală din Parchetul General, care are resurse mult mai bine pregătite pentru a instrumenta un astfel de caz şi desigur că va da răspuns la toate aspectele care au fost puse în discuţie, în legătură cu modul de comitere a faptelor, în legătură cu modul de instrumentare şi aşa mai departe. Ancheta va clarifica toate aspectele astea, suspiciunile acestea vor fi verificate", a spus Augustin Lazăr.Autor:
Radiojurnal
Editor:
Luminiţa Voinea
Adăugat:
11 Ianuarie 2018


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza