Candidatura lui Piedone, contestată de răniţii de la Colectiv

La Judecătoria sectorului 4 au fost depuse contestaţii faţă de candidatura lui Cristian Popescu Piedone la un nou mandat de primar.

Adăugat: 15 Aprilie 2016
Ultima actualizare:15 Aprilie 2016

Politica Romaneasca
Foto: Cristian Popescu Piedone
trimite pe mail

O parte dintre răniţii în tragedia de la clubul Colectiv au depus, astăzi, la Judecătoria Sectorului 4, contestaţii faţă de candidatura pentru un nou mandat a fostului primar al sectorului Cristian Popescu Piedone.

Cezar Popescu este unul dintre răniţii în incendiul din clubul bucureştean, care a venit să-şi exprime dezacordul faţă de acest demers.

"Prin candidatura lui, el ar trebui, pe viitor, dacă va fi reales primar al sectorului 4, va fi responsabil în continuare de siguranţa cetăţenilor din acel sector. Şi nu consider că este normal să mai fie în această funcţie, având în vedere ce s-a întâmplat", a spus Cezar Popescu.

Primarul suspendat al sectorului 4 din Bucureşti, Cristian Popescu Piedone, şi-a depus, în urmă cu două zile, candidatura ca independent pentru un nou mandat la primăria de sector.

El a spus că după incendiul de la Colectiv a hotărât să plece de la conducerea sectorului, iar în prezent aşteaptă ca justiţia să îşi spună cuvântul.
 Autor:
Radiojurnal
Editor:
Luminiţa Voinea
Adăugat:
15 Aprilie 2016


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza