Candidatul PP-DD, Ionel Fliundra promite transparenţă în cheltuielile publice

Ionel Fliundra, este preşedintele organizaţiei judeţene a PP-DD Braşov şi promite că dacă va fi ales va fi ales va avea o administraţie "curată".

Adăugat: 18 Mai 2012
Ultima actualizare:19 Mai 2012

Politica Romaneasca
trimite pe mail

Candidatul Partidului Poporului Dan Diaconescu la funcţia de preşedinte la Consiliul Judeţean Braşov, Ionel Fliundra, asigură cetăţenii că dacă va fi ales, va da dovadă de transparenţă în cheltuirea banului public.

El acuză autorităţile locale de risipă în gestionarea bugetelor instituţiilor publice. 

"Unul dintre cele zece puncte ale platformei-program a Partidul Poporului pentru judeţul Braşov este transparenţa în cheltuirea banului public. De 22 de ani, aceşti politicieni s-au obişnuit să folosească banul public ca banul propriu. De la Consiliul Judeţean şi până la cea mai mică primărie din judeţ, nimeni nu trage linie. Ne dorim o administraţie curată, fără corupţie şi fără ciocoi" a arătat acesta, potrivit corespondentului RRA Mădălin Iacob.

Ionel Fliundra a mai spus că intenţia partidului său este de a veni în sprijinul persoanelor defavorizate prin crearea unui sistem performant de sănătate, tocmai pentru ca oamenii să nu ajungă în situaţia de ase împrumuta la bănci pentru a-şi trata sănătatea.

"Probabil mulţi o să se întrebe de unde o să aducem noi bani pentru sănătate sau majorarea pensiilor şi salariilo bugetarilor. Este foarte simplu! Dacă eliminăm licitaţiile trucate, iar achiziţiile publice se vor face corect, şi nu la preţuri exorbitante ca acum, o să fie destui bani la buget" a mai spus el.

 Autor:
Simona Mihăescu
Editor:
Simona Mihăescu
Reporter:
Mădălin Iacob
Adăugat:
18 Mai 2012
Ultima actualizare:
19 Mai 2012


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza